Omdat wij al meer dan 10 jaar de specialist in onderwijs zijn Omdat de persoonlijke benadering bij ons voorop staat Omdat we met passie ons werk doen

Wie wij zijn

Matthijs Bramer

Matthijs Bramer
Algemeen Directeur

Matthijs is een ervaren ondernemer en manager met meer dan 10 jaar ervaring in de onderwijsdetachering. Hij is in staat om mensen en (onderwijs)organisaties met elkaar te verbinden. Zijn doelstelling hierbij is om de kwaliteit van het onderwijs nog verder te verbeteren. NIVVO zal er alles aan doen om hier een positieve bijdrage aan te leveren.

Neem contact op met Matthijs via 0616968768 of m.bramer@nivvo.nl.

Harro Messelink

Harro Messelink
Commercieel Directeur

Harro Messelink is als Commercieel Directeur NIVVO eindverantwoordelijk voor alle commerciële activiteiten van NIVVO. Als oprichter van NIVVO heeft hij inmiddels ruime ervaring in het onderwijswerkveld. Zijn pragmatische aanpak zorgt ervoor dat de klant de juiste docent op het juiste moment kan inhuren. Tevreden scholen, docenten en leerlingen staan daarbij voor hem voorop.

Neem contact op met Harro via 0642312335 of h.messelink@nivvo.nl.

Nanda Derksen

Nanda Derksen
Adviseur/recruiter VSO

Nanda Derksen is als adviseur/recruiter bij NIVVO verantwoordelijk voor het (Voortgezet) Speciaal Onderwijs. Nanda houdt zich bezig met het werven en selecteren en het voeren van gesprekken met ondere andere docenten en onderwijsassistenten door heel Nederland. Haar brede ervaring als consultant werving & selectie en recruiter stelt haar in staat om de juiste kandidaat voor de juiste vacature te vinden.

Neem contact op met Nanda via 0683534089 of n.derksen@nivvo.nl.

Saskia van den Bosch

Saskia van den Bosch
Commercieel medewerker

Saskia van den Bosch is commercieel medewerker en samen met Diane verantwoordelijk voor de binnendienst en administratie. Met zowel haar administratieve als commerciële ervaring weet zij de adviseurs van NIVVO uitstekend te ondersteunen. Saskia is enthousiast, positief en staat graag voor iedereen klaar.

Neem contact op met Saskia via 0318 506926 of via s.vandenbosch@nivvo.nl

Simone Roos

Simone Roos
Senior Adviseur MBO en VO

Simone Roos heeft personeelsmanagement gestudeerd en is mede verantwoordelijk voor de acquisitie van nieuwe relaties en het beheren van bestaande relaties binnen het MBO en VO. Daarnaast zoekt zij naar werk voor docenten, neemt zij selectiegesprekken af en stelt zij plannen van aanpak en offertes op. Persoonlijke benadering en kwaliteit staan voor haar hierin voorop. Heeft u vragen over vervangingsmogelijkheden in het VO of MBO dan adviseert Simone u graag over de mogelijkheden.

Neem contact op met Simone via 0654945683 of s.roos@nivvo.nl.

Sebastiaan Huppelschoten
Adviseur MBO en VO

Sebastiaan Huppelschoten is als adviseur bij NIVVO o.a. verantwoordelijk voor het ondersteunen van onderwijsinstellingen in het Voortgezet Onderwijs, MBO en HBO bij hun zoektocht naar medewerkers van hoge kwaliteit. Hij heeft Personeel & Arbeid gestudeerd en met zijn ervaring weet hij de juiste match te maken tussen kandidaten en opdrachtgevers. Bij Sebastiaan staat hierbij een persoonlijke benadering centraal.

Neem contact op met Sebastiaan via 0654945759 of s.huppelschoten@nivvo.nl.

Diane Diepeveen

Diane Diepeveen
Commercieel medewerker

Diane Diepeveen is in haar functie samen met Saskia verantwoordelijk voor de binnendienst en administratie. Ze heeft commerciële economie gestudeerd en is haar carrière gestart bij een uitzendbureau. Met deze ervaring en achtergrond is zij een echte spin in het web!

Neem contact op met Diane via 0318 506926 of via d.diepeveen@nivvo.nl

Recruiter NIVVO

Desiree Gil Corral
Recruiter MBO, VO, (V)SO

Desiree Gil Corral is als recruiter bij NIVVO verantwoordelijk voor het werven van topdocenten in het Voortgezet Onderwijs, het MBO en het (Voortgezet) Speciaal Onderwijs. Vanuit de vestiging Rotterdam is zij verantwoordelijk voor het werven en selecteren van onze docenten en onderwijsassistenten. Haar opleidingsachtergrond in Human Resources en haar eerdere werkervaring als recruiter maken dat zij de juiste match tussen school en docent maakt.

Neem contact op met Desiree via 06 5189 8869 of d.gilcorral@nivvo.nl

Marlien van der Wiel

Marlien van der Wiel
Adviseur VO en MBO

Marlien van der Wiel is recruiter en adviseur binnen NIVVO. Ze is verantwoordelijk voor het bemiddelen van docenten naar onderwijsinstellingen binnen het voortgezet onderwijs en MBO. Haar doel is om maatwerk te leveren voor elke docent en school zodat er een vruchtbare en duurzame samenwerking ontstaat. Dit krijgt zij voor elkaar door 4 jaar ervaring in arbeidsbemiddeling en goed menselijk inzicht.

Neem contact op met Marlien via 06 57980560 of m.vanderwiel@nivvo.nl

Esther Mooibroek

Esther Mooibroek
Adviseur VSO

Esther is een ervaren adviseur op het gebied van (Voortgezet) Speciaal Onderwijs. Ze is verantwoordelijk voor het plaatsen van (V)SO docenten in de regio Zuid Holland. Haar jarenlange ervaring binnen dit vakgebied maakt haar tot een adviseur die de juiste match weet te vinden tussen school en docent.

Neem contact op met Esther via 06 12607874 of e.mooibroek@nivvo.nl

Mis onze nieuwste vacatures niet!