Uitstekende arbeidsvoorwaarden Omdat de persoonlijke benadering bij ons voorop staat Omdat we met passie ons werk doen

Wie wij zijn

Harro Messelink

Harro Messelink
Algemeen Directeur

Harro Messelink is als Algemeen Directeur NIVVO eindverantwoordelijk voor alle activiteiten van NIVVO. Als oprichter van NIVVO heeft hij inmiddels ruime ervaring in het onderwijswerkveld. Zijn pragmatische aanpak zorgt ervoor dat de klant de juiste docent op het juiste moment kan inhuren. Tevreden scholen, docenten en leerlingen staan daarbij voor hem voorop.

Neem contact op met Harro via 0642312335 (appen mag ook) of h.messelink@nivvo.nl.

Matthijs Bramer

Matthijs Bramer
Financieel Directeur

Matthijs is een ervaren ondernemer en manager met meer dan 10 jaar ervaring in de onderwijsdetachering. Hij is in staat om mensen en (onderwijs)organisaties met elkaar te verbinden. Zijn doelstelling hierbij is om de kwaliteit van het onderwijs nog verder te verbeteren. NIVVO zal er alles aan doen om hier een positieve bijdrage aan te leveren.

Neem contact op met Matthijs via 0616968768 (appen mag ook) of m.bramer@nivvo.nl.

Saskia van den Bosch

Saskia van den Bosch
Commercieel medewerker

Saskia van den Bosch is commercieel medewerker en verantwoordelijk voor de binnendienst en administratie. Met zowel haar administratieve als commerciële ervaring weet zij de adviseurs van NIVVO uitstekend te ondersteunen. Saskia is enthousiast, positief en staat graag voor iedereen klaar.

Neem contact op met Saskia via 0318 506926 of via s.vandenbosch@nivvo.nl

Simone Roos

Simone Roos
Senior Adviseur MBO en VO

Simone Roos is senior adviseur Onderwijs en is mede verantwoordelijk voor de acquisitie van nieuwe relaties en het beheren van bestaande relaties binnen het MBO en VO. Daarnaast zoekt zij naar werk voor docenten, neemt zij selectiegesprekken af en stelt zij plannen van aanpak en offertes op. Persoonlijke benadering en kwaliteit staan voor haar hierin voorop. Heeft u vragen over vervangingsmogelijkheden in het VO of MBO dan adviseert Simone u graag over de mogelijkheden.

Neem contact op met Simone via 0654945683 (appen mag ook) of s.roos@nivvo.nl.

Johan Keimpema

Johan Keimpema
Adviseur Onderwijs

Johan is als adviseur Onderwijs verantwoordelijk voor het (Voortgezet) Speciaal Onderwijs (VSO). Als ervaringsdeskundige (zijn jongste zoon zit op het speciaal onderwijs) maakt hij graag de juiste match tussen de leerkracht en de school. Persoonlijke aandacht en kwaliteit zijn hierbij de sleutelwoorden.

Neem contact op met Johan via 06 1260 7874 (appen mag ook) of via j.keimpema@nivvo.nl

Recruiter NIVVO

Desiree Gil Corral
Recruiter MBO, VO, (V)SO

Desiree Gil Corral is als recruiter bij NIVVO verantwoordelijk voor het werven van topdocenten in het Voortgezet Onderwijs, het MBO en het (Voortgezet) Speciaal Onderwijs. Vanuit de vestiging Rotterdam is zij verantwoordelijk voor het werven en selecteren van onze docenten en onderwijsassistenten. Haar opleidingsachtergrond in Human Resources en haar eerdere werkervaring als recruiter maken dat zij de juiste match tussen school en docent maakt.

Neem contact op met Desiree via 06 5189 8869 (appen mag ook) of d.gilcorral@nivvo.nl

Tamara Schepers

Tamara Schepers
Adviseur VSO

Tamara is als adviseur (V)SO verantwoordelijk voor het speciaal onderwijs in Midden en Oost Nederland. Met haar ruime ervaring in de (jeugd)zorg weet zij als geen ander hoe het reilt en zeilt in deze doelgroep. Hierdoor weet zij telkens opnieuw de juiste match te realiseren tussen school en kandidaat. Neem bij vragen gerust contact met haar op!

Neem contact op met Tamara via 06 8353 4089 (appen mag ook) of via t.schepers@nivvo.nl

Remco Ruchtie
Adviseur VO en MBO

Remco is als adviseur VO en MBO verantwoordelijk voor klanten in het voortgezet onderwijs en MBO. Zijn brede ervaring in het detacheren en uitzenden maakt hem tot een ervaren adviseur die in korte tijd de juiste match weet te maken tussen docent en de school. Focus op kwaliteit en een persoonlijke benadering zijn daarbij sleutelwoorden.

Neem contact op met Remco via 06 2010 3251 (appen mag ook) of via r.ruchtie@nivvo.nl

Afke Hupkens

Afke Hupkens
Recruiter VSO

Afke heeft, na een uitstap in de wereld van facilitair/inkoop projectmanagement, de keus gemaakt om terug te keren op de plek waar haar hart ligt: detachering en uitzenden in het onderwijs. Haar passie ligt bij het contact met (heel verschillende) mensen, het maken van de perfecte match en het vinden van de juiste docenten voor het speciaal onderwijs.

Neem contact op met Afke via 06 1260 8162 (appen mag ook) of via a.hupkens@nivvo.nl

Celine Hendriks

Céline Hendriks
Adviseur VSO

Céline heeft de afgelopen jaren haar sporen verdiend in een commerciële functie. Daarvoor was zij werkzaam bij een grote uitzendorganisatie waar ze de ins en outs van het detacheren en uitzenden heeft geleerd. Het speciaal onderwijs draagt zij een warm hart toe omdat ze het belangrijk vindt dat kwetsbare jongeren ook goed onderwijs ontvangen. Door ervaren (V)SO docenten in te zetten slaagt zij keer op keer in deze missie!

Neem contact op met Céline via 06 1229 5811 (appen mag ook) of via c.hendriks@nivvo.nl

Mis onze nieuwste vacatures niet!