Dankzij deskundige coaching kwaliteit van onderwijs Omdat de persoonlijke benadering bij ons voorop staat Omdat we met passie ons werk doen

Wie wij zijn

Joyce Plas

Joyce Plas
Algemeen Directeur

Joyce heeft zelf jaren in het onderwijs gewerkt en is nu al meer dan 10 jaar werkzaam in de onderwijsdetachering. Zij is altijd op zoek naar de juiste match tussen de mens en de (onderwijs) organisatie. Haar doelstelling is om de kwaliteit van het onderwijs nog verder te verbeteren.

Neem contact op met Joyce via 06 1587 0004 (appen mag ook) of j.plas@nivvo.nl.

Frank Voskuil

Frank Voskuil
Commercieel Directeur

Frank is al jaren ondernemer en heeft inmiddels zijn sporen verdiend binnen de detacheringsbranche. Na zelf even les gegeven te hebben is hij de commerciële kant op gegaan en is al vrij snel voor zichzelf begonnen. Hij is nu al meer dan 10 jaar werkzaam in de onderwijsdetachering en is altijd op zoek naar mogelijkheden om scholen te ontzorgen. Hij vindt het belangrijk om duurzame relaties aan te gaan om zo het beste voor de leerling te realiseren.

Neem contact op met Frank via 06 1452 8536 (appen mag ook) of f.voskuil@nivvo.nl.

Saskia van den Bosch

Saskia van den Bosch
Commercieel medewerker

Saskia van den Bosch is commercieel medewerker en verantwoordelijk voor de binnendienst en administratie. Met zowel haar administratieve als commerciële ervaring weet zij de adviseurs van NIVVO uitstekend te ondersteunen. Saskia is enthousiast, positief en staat graag voor iedereen klaar.

Neem contact op met Saskia via 0318 506926 of via s.vandenbosch@nivvo.nl

Simone Roos

Simone Roos
Senior Adviseur MBO en VO

Simone Roos is senior adviseur Onderwijs en is mede verantwoordelijk voor de acquisitie van nieuwe relaties en het beheren van bestaande relaties binnen het MBO en VO. Daarnaast zoekt zij naar werk voor docenten, neemt zij selectiegesprekken af en stelt zij plannen van aanpak en offertes op. Persoonlijke benadering en kwaliteit staan voor haar hierin voorop. Heeft u vragen over vervangingsmogelijkheden in het VO of MBO dan adviseert Simone u graag over de mogelijkheden.

Neem contact op met Simone via 06 5494 5683 (appen mag ook) of s.roos@nivvo.nl.

Johan Keimpema

Johan Keimpema
Senior Adviseur Onderwijs

Johan is als adviseur Onderwijs verantwoordelijk voor het (Voortgezet) Speciaal Onderwijs (VSO), Voorgezet onderwijs en MBO in de regio Zuid Holland. Als ervaringsdeskundige (zijn jongste zoon zit op het speciaal onderwijs) maakt hij graag de juiste match tussen de leerkracht en de school. Persoonlijke aandacht en kwaliteit zijn hierbij de sleutelwoorden.

Neem contact op met Johan via 06 1260 7874 (appen mag ook) of via j.keimpema@nivvo.nl

Recruiter NIVVO

Desiree Gil Corral
Recruiter MBO, VO, (V)SO

Desiree Gil Corral is als recruiter bij NIVVO verantwoordelijk voor het werven van topdocenten in het Voortgezet Onderwijs, het MBO en het (Voortgezet) Speciaal Onderwijs. Vanuit de vestiging Rotterdam is zij verantwoordelijk voor het werven en selecteren van onze docenten en onderwijsassistenten. Haar opleidingsachtergrond in Human Resources en haar eerdere werkervaring als recruiter maken dat zij de juiste match tussen school en docent maakt.

Neem contact op met Desiree via 06 5189 8869 (appen mag ook) of d.gilcorral@nivvo.nl

Tamara Schepers

Tamara Schepers
Adviseur VSO

Tamara is als adviseur (V)SO verantwoordelijk voor het speciaal onderwijs in Midden en Oost Nederland. Met haar ruime ervaring in de (jeugd)zorg weet zij als geen ander hoe het reilt en zeilt in deze doelgroep. Hierdoor weet zij telkens opnieuw de juiste match te realiseren tussen school en kandidaat. Neem bij vragen gerust contact met haar op!

Neem contact op met Tamara via 06 8353 4089 (appen mag ook) of via t.schepers@nivvo.nl

Remco Ruchtie
Adviseur VO en MBO

Remco is als adviseur VO en MBO verantwoordelijk voor klanten in het voortgezet onderwijs en MBO. Zijn brede ervaring in het detacheren en uitzenden maakt hem tot een ervaren adviseur die in korte tijd de juiste match weet te maken tussen docent en de school. Focus op kwaliteit en een persoonlijke benadering zijn daarbij sleutelwoorden.

Neem contact op met Remco via 06 2010 3251 (appen mag ook) of via r.ruchtie@nivvo.nl

Afke Hupkens

Afke Hupkens
Recruiter VSO

Afke heeft, na een uitstap in de wereld van facilitair/inkoop projectmanagement, de keus gemaakt om terug te keren op de plek waar haar hart ligt: detachering en uitzenden in het onderwijs. Haar passie ligt bij het contact met (heel verschillende) mensen, het maken van de perfecte match en het vinden van de juiste docenten voor het speciaal onderwijs.

Neem contact op met Afke via 06 1260 8162 (appen mag ook) of via a.hupkens@nivvo.nl

Celine Hendriks

Céline Hendriks
Adviseur VSO

Céline heeft de afgelopen jaren haar sporen verdiend in een commerciële functie. Daarvoor was zij werkzaam bij een grote uitzendorganisatie waar ze de ins en outs van het detacheren en uitzenden heeft geleerd. Het speciaal onderwijs draagt zij een warm hart toe omdat ze het belangrijk vindt dat kwetsbare jongeren ook goed onderwijs ontvangen. Door ervaren (V)SO docenten in te zetten slaagt zij keer op keer in deze missie!

Neem contact op met Céline via 06 1229 5811 (appen mag ook) of via c.hendriks@nivvo.nl

Jeroen Hoogveld
Adviseur VO en MBO

Jeroen is als accountmanager VO en MBO verantwoordelijk voor klanten in het voortgezet onderwijs en het MBO. Zijn achtergrond in het onderwijs zet hij in om een goede match tussen docent en school te maken. In de hoedanigheid van accountmanager weet hij gemakkelijk te schakelen tussen de rol van adviseur en coach. Een mensgerichte benadering staat bij hem voorop.

Neem contact op met Jeroen via 06 2285 1818 (appen mag ook) of via j.hoogveld@nivvo.nl

Daphne Maasland
Recruiter VO, VSO en MBO

Daphne is als recruiter bij NIVVO Ede verantwoordelijk voor het werven van docent in het Voortgezet Onderwijs, het Voortgezet Speciaal Onderwijs en het MBO. Hiervoor is Daphne werkzaam geweest als recruiter bij een ander detacheringsbureau, maar ook als filiaalmanager in de detailhandel. Waar de passie van Daphne altijd heeft gelegen is het uitvragen waar de wensen en behoeftes zijn. Een perfecte match maken doe je door goed te luisteren en breder te kijken dan anderen doen.

Neem contact op met Daphne via 06 1297 4526 (appen mag ook) of via d.maasland@nivvo.nl

Fenny Daud
Recruiter VO, VSO en MBO

Fenny is als Recruiter bij Nivvo werkzaam vanuit de vestiging Ede. Zij is verantwoordelijk voor het werven van docenten in het Voortgezet Onderwijs, het MBO en het (Voortgezet) Speciaal Onderwijs. Al geruime tijd is zij werkzaam binnen de uitzendwereld en ziet elke dag nog als een uitdaging. Met haar persoonlijke benadering weet zij docenten te binden en te boeien om vervolgens de juiste match te maken met de school.

Neem contact op met Fenny via 06 1342 2051 of via f.daud@nivvo.nl

GRATIS alle nieuwe vacatures ontvangen per e-mail?

Volledig afgestemd op jouw specifieke wensen.

Aanmelden Je kunt je later altijd met één klik weer uitschrijven.