Dankzij deskundige coaching kwaliteit van onderwijs Omdat de persoonlijke benadering bij ons voorop staat Omdat we met passie ons werk doen

Werving en selectie Onderwijs

Waar vindt u een vaste medewerker die perfect bij uw organisatie past? Iemand met ervaring die meteen zelfstandig aan de slag kan? Of een talentvolle en gemotiveerde startende medewerker? NIVVO verzorgt graag voor uw organisatie de werving en selectie onderwijs. Snel en met een grote slaagkans!

Werving en Selectie onderwijs

De zoektocht naar geschikte medewerkers kan u veel tijd kosten. NIVVO is specialist op dit gebied, met alle voordelen van dien. Wij kennen de arbeidsmarkt in het onderwijs door en door. Hierdoor vinden wij snel gemotiveerde medewerkers. U krijgt alleen cv’s van kandidaten die aan al uw wensen voldoen. Zo bereiken wij een betere ‘match’ in minder tijd. Bovendien bespaart u op dure personeelsadvertenties.

Maatwerk in matching

Het enige wat u hoeft te doen, is uw vacature aan ons doorgeven via het aanmeldformulier. Wij nemen dan binnen een werkdag contact met u op om uw wensen door te spreken. Daarna gaan wij direct op zoek naar de juiste match. Meestal vinden wij hem of haar in ons omvangrijke vacaturebank onderwijs. Zit de juiste kandidaat hier niet tussen? Dan plaatsen wij uw vacature op onze website en selecteren wij geschikte kandidaten aan de hand van oriënterende gesprekken. Uiteraard trekken wij ook referenties na. Geschikte sollicitanten stellen wij graag aan u voor in een persoonlijk gesprek. Als u wilt, verzorgen wij ook een assessment. Het enige wat u nog rest, is het nemen van de uiteindelijke beslissing.

Deta-vast of Werving en Selectie onderwijs?

Voor vacatures voor onbepaalde tijd zijn er twee mogelijkheden: detachering onderwijs met overname (deta-vast) en werving en selectie onderwijs. Bij werving en selectie betaalt u eenmalig een fee en komt de medewerker direct bij u in dienst. Deta-vast is inhuur met de intentie om over te gaan in dienst van de opdrachtgever. Bij deta-vast huurt u de kandidaat in voor een afgesproken periode tegen een vast uurtarief. Na deze periode heeft u de mogelijkheid de kandidaat in dienst te nemen. Ontdek de verschillen tussen deta-vast, werving & selectie en tijdelijke vervanging en neem contact met ons op voor een vrijblijvende prijsopgave.

Heeft u nog vragen?

Wij nemen graag de tijd om uw vragen met u door te nemen.
Bel gerust 0318 – 50 69 26.

Vacature aanmelden bij NIVVO?