Dankzij deskundige coaching kwaliteit van onderwijs Omdat de persoonlijke benadering bij ons voorop staat Omdat we met passie ons werk doen

Wat wij doen

Vacatures onderwijs goed invullen en u ontzorgen, dat is wat wij doen. NIVVO is gespecialiseerd in tijdelijke én vaste vervanging in het voortgezet onderwijs, (voortgezet) speciaal onderwijs en het MBO.

NIVVO staat al ruim 12 jaar voor dé specialist in onderwijs. Onze werkwijze kenmerkt zich door altijd kwaliteit te leveren, met de snelheid die onze opdrachtgevers van ons verwachten. Dit vereist resultaatgerichtheid, ondernemerschap, ambitie en inventiviteit van onze adviseurs, eigenschappen die bij ons snel groeiende team volop aanwezig zijn.

Vaste vervanging

Voor vacatures voor onbepaalde tijd zijn er twee mogelijkheden:

Werving & Selectie onderwijs
Wij nemen de gehele werving en selectie procedure op ons en de school krijgt de mogelijkheid om de geselecteerde kandidaat tegen een fee direct in dienst te nemen.

Detachering onderwijs met overstap (Deta-vast)
Detachering onderwijs met de intentie om over te gaan in dienst van de opdrachtgever. De school huurt de medewerker bij ons in voor een afgesproken periode tegen een vast uurtarief, hierna kan de medewerker in dienst treden bij de instelling. Dit biedt de school de mogelijkheid om over een langere periode te beoordelen of men de medewerker wenst op te nemen in de vaste kern.

Collegiale in- en uitleen
Boventallige docenten nemen wij op in ons bestand, om hen (tijdelijk) elders te plaatsen.

Tijdelijke vervanging

Wij beschikken over een uitgebreid netwerk flexibele docenten, onderwijs ondersteunend personeel, orthopedagogen en pedagogisch medewerkers (woon-/groep begeleiders) inzetbaar als tijdelijke vervangers. De organisatie huurt hem of haar bij ons in voor een afgesproken periode en tegen een vast uurtarief.

GRATIS alle nieuwe vacatures ontvangen per e-mail?

Volledig afgestemd op jouw specifieke wensen.

Aanmelden Je kunt je later altijd met n klik weer uitschrijven.