Dankzij deskundige coaching kwaliteit van onderwijs Omdat de persoonlijke benadering bij ons voorop staat Omdat we met passie ons werk doen

Waarom kiezen voor NIVVO?

We kunnen ons voorstellen dat je je in eerste instantie afvraagt waarom je zou solliciteren bij NIVVO. Wij zijn namelijk geen school en je kunt natuurlijk ook direct bij een school solliciteren. Onze ervaring is echter dat veel docenten het heel plezierig vinden om een tijdje via NIVVO te werken. Ze krijgen zo de kans om bij een aantal scholen in de keuken te kijken en deze school te leren kennen. En vervolgens solliciteren ze bij de leukste school die het beste bij hun past. Daarmee is NIVVO dus eigenlijk een springplank naar je volgende baan in het onderwijs!

Persoonlijke aandacht

Wij zijn geen ‘hit en run’ bureau, maar geven persoonlijke aandacht aan onze docenten. Dit begint al bij de intake. Hier nemen we ruim de tijd voor en we willen je altijd persoonlijk spreken. Vervolgens gaan we, bij gebleken geschiktheid, mee naar het sollicitatiegesprek op de school. Want uiteindelijk gaat het natuurlijk om de goede match tussen jou en de school. En daar laten we het niet bij. Gedurende de periode dat je via ons werkt houden we geregeld een vinger aan de pols. Onze coaches onderhouden ook persoonlijk contact, o.a. door het houden van klassenconsultaties. Daarnaast bieden wij onze docenten een kosteloos scholingsprogramma met diverse trainingen en workshops aan. Zo werken wij aan de ontwikkeling van onze docenten en dragen wij bij aan kwalitatief goed onderwijs. Bovendien organiseren we ook bijeenkomsten voor docenten rondom bepaalde thema’s, of gewoon voor de gezelligheid ;-).

Waar staat NIVVO voor?

NIVVO staat voor kwaliteit in onderwijs. Al meer dan 12 jaar zijn wij actief binnen het onderwijs. Van onze docenten vragen wij dat zij hart hebben voor de jongeren en hart hebben voor hun vak. Waarom? Daar begint alles mee. Als je dat hebt dan wil je niets liever dan kwaliteit leveren en ben je bereid een stapje extra te doen voor de jongeren, de school of je vak. Onze adviseurs zitten ook zo in elkaar. Ze hebben passie voor het onderwijs en leveren daarmee de kwaliteit die scholen van ons vragen. Dat maakt ons wie wij zijn. Persoonlijk contact met docenten en scholen staat voorop.

 

GRATIS alle nieuwe vacatures ontvangen per e-mail?

Volledig afgestemd op jouw specifieke wensen.

Aanmelden Je kunt je later altijd met één klik weer uitschrijven.