Dankzij deskundige coaching kwaliteit van onderwijs Omdat de persoonlijke benadering bij ons voorop staat Omdat we met passie ons werk doen

VSO vacatures

VSO vacatures vult NIVVO al jaren in, met goede resultaten en tevreden klanten. We hebben altijd behoefte aan goede en ervaren docenten om onze VSO vacatures in te vullen. Ben jij een docent die op zoek is naar vacatures VSO? Dan komen we graag met je in contact. Naast de bevoegdheid die nodig is zijn we vanzelfsprekend op zoek naar de juiste vaardigheden. Kun je met jongeren omgaan? Kun je letterlijk en figuurlijk tegen een stootje? Hoe ga je om met agressie? Hoe probeer je de jongeren, ondanks hun achtergrond, toch een stapje verder te helpen? Dit soort vragen komen aan bod als je op zoek bent naar een vso vacature.

Vacatures VSO voor de beste match

Als je door ons geschikt bent gevonden gaan we voor je op zoek naar de school die het beste bij je past. De ene school is de andere niet en dat is in het VSO helemaal het geval.

Nadat we een geschikte school hebben gevonden leggen we jouw CV, met toelichting, voor aan de school. De school kijkt hier naar en komt met een reactie. Is deze positief dan plannen we een intakegesprek in op de VSO school. Samen met een adviseur van ons vindt dit gesprek plaats. Natuurlijk niet zonder een goede voorbereiding. Na een positief verlopen intakegesprek volgt de fase van formaliteiten: contract tekenen, inwerkprogramma etc.

En dan begint de eerste werkdag. Spannend voor jou en voor ons want de proof of the pudding is in the eating! We houden natuurlijk een vinger aan de pols om je zo goed mogelijk te begeleiden. In de meeste gevallen gaat dit natuurlijk goed en is het de start van een nieuwe baan in het VSO.

Geïnteresseerd in VSO vacatures?

We hebben altijd behoefte aan goede docenten. Ben jij die? Kijk dan bij onze vacatures speciaal onderwijs of solliciteer via een open sollicitatie!

GRATIS alle nieuwe vacatures ontvangen per e-mail?

Volledig afgestemd op jouw specifieke wensen.

Aanmelden Je kunt je later altijd met n klik weer uitschrijven.