Dankzij deskundige coaching kwaliteit van onderwijs Omdat de persoonlijke benadering bij ons voorop staat Omdat we met passie ons werk doen

Versnelde lerarenopleiding

Is de versnelde lerarenopleiding Nederlands tweedegraads iets voor jou? In 2 jaar tijd als bevoegd tweedegraads docent voor de klas? NIVVO leidt samen met NCOI onderbevoegde docenten op die werkzaam willen zijn als docent Nederlands.

Met schoolbesturen werken we zo aan een duurzame oplossing voor het schrijnend tekort. En ben jij als docent verzekerd van een vaste werkplek en een betaalde opleiding. 

De voordelen:
– Als docent ben je 2 jaar lang verzekerd van een vaste werkplek
– Je staat gemiddeld 2-3 dagen voor de klas
– NIVVO neemt de volledige opleidingskosten voor haar rekening
– Om te kunnen starten beschik je bij aanvang als docent over een lerarenbevoegdheid

We starten met bevoegde docenten
We selecteren docenten die al een bevoegdheid hebben. Dit kan het Pabo-diploma zijn of een tweedegraads bevoegdheid in een ander vak. Jij kan het traject versneld doorlopen, omdat er vrij eenvoudig vrijstelling wordt gegeven op overlappende pedagogische en didactische modules.

Meer weten?
Interesse om samen met NIVVO de mogelijkheden van de opleiding tot tweedegraads docent Nederlands te bespreken? Neem dan vrijblijvend contact op met recruiter Jeroen Hoogveld (06 – 22 85 18 18) of vul het interesseformulier in dan bellen wij jou. 

GRATIS alle nieuwe vacatures ontvangen per e-mail?

Volledig afgestemd op jouw specifieke wensen.

Aanmelden Je kunt je later altijd met n klik weer uitschrijven.