Dankzij deskundige coaching kwaliteit van onderwijs Omdat de persoonlijke benadering bij ons voorop staat Omdat we met passie ons werk doen

Voortgezet Onderwijs

Ben je op zoek naar vacatures voortgezet onderwijs? NIVVO heeft continue een groot aanbod aan vacatures in het voortgezet onderwijs. Hieronder zie je een opsomming van onze huidige VO vacatures. Staat die van jou er niet tussen? Stuur dan een open sollicitatie, we krijgen namelijk continue nieuwe vacatures binnen. 

Wij hebben momenteel 5 openstaande onderwijs vacatures in Voortgezet Onderwijs

Vacatures in het voortgezet onderwijs zijn op dit moment in grote getale aanwezig. De kunst is om daar de juiste docenten bij te vinden die op zoek zijn naar een onderwijsvacature in het VO. Ben jij zo’n docent die op zoek is naar een nieuwe baan in het voortgezet onderwijs? Dan kunnen wij jou helpen. NIVVO heeft namelijk contact met honderden scholen en is vaak als eerste op de hoogte van nieuwe vacatures. Door via ons te solliciteren zorgen wij voor een mooie match tussen de docent en de school en ben jij er ook als eerst bij. Op die manier zijn wij al heel vaak een springplank geweest voor docenten die op zoek zijn naar een nieuwe school.

 

VO vacatures: voor ieder wat wils

VO vacatures zijn er natuurlijk in allerlei soorten en maten. Docenten Nederlands, Duits, Wiskunde, NaSK en klassieke talen worden het meeste gezocht. Dus heb jij een profiel dat bij deze vacatures past, dan maak je een goede kans om snel een andere onderwijsbaan te vinden. Onze adviseurs helpen je daarbij graag!

GRATIS alle nieuwe vacatures ontvangen per e-mail?

Volledig afgestemd op jouw specifieke wensen.

Aanmelden Je kunt je later altijd met n klik weer uitschrijven.