Omdat wij al meer dan 10 jaar de specialist in onderwijs zijn Omdat de persoonlijke benadering bij ons voorop staat Omdat we met passie ons werk doen

MBO

Vacatures MBO (middelbaar beroepsonderwijs)? Wij hebben volop actuele MBO vacatures. NIVVO vervult al jarenlang vacatures in het MBO. Voor tijdelijke vacatures én vacatures voor onbepaalde tijd, ben je bij ons aan het juiste adres. Enthousiast geworden? Schrijf je dan in voor één van onze MBO vacatures!

Wij hebben momenteel 11 openstaande vacatures in MBO
Toon filters

Provincie

Vacatures MBO inschrijven

In de eerste plaats is het belangrijk dat je je als MBO docent inschrijft voor één van de MBO vacatures die hierboven staan vermeld. Vergeet daarbij niet je motivatie goed te omschrijven. Dit is voor ons namelijk de eerste stap in de selectie: hoe gemotiveerd ben je om voor ons aan de slag te gaan? Ten tweede is een goed CV van belang. Deze moet, concreet, helder en overzichtelijk zijn zodat wij in één keer kunnen zien wat je kennis en ervaring als docent in het MBO is.

 

Intakegesprekken voor de MBO vacature

Als je CV en motivatie goed aansluiten bij de MBO vacature, nodigen wij je uit voor een zogenaamd intakegesprek. Dit is een selectiegesprek met één van onze ervaren adviseurs om te beoordelen of we je kunnen introduceren bij de school voor een sollicitatiegesprek. Eventueel kunnen we je vragen een competentietest in te vullen zodat we nog beter zicht krijgen op jouw kwaliteiten als docent.

 

Sollicitatiegesprek bij de MBO instelling

Vacatures in het MBO vragen vaak een specifieke aanpak van ons als bemiddelingsbureau. Als het even kan gaan wij mee op het introductiegesprek bij de school. We bereiden samen het gesprek voor zodat je goed beslagen ten ijs komt. Na dit gesprek moeten we het oordeel van de school afwachten en is het even met spanning wachten op de uitslag.

Als de school niet met je door wil dan gaan we voor je op zoek naar een andere mogelijkheid. Willen ze wel met je door dan regelen we keurig netjes met jou en de school het contract en kun je aan de slag. Natuurlijk houden wij een vinger aan de pols en nemen we periodiek contact met je op om te horen hoe het gaat.

Werken in het MBO

Werken in het MBO is hiermee een geweldige uitdaging voor docenten die hierbij passen. Jongvolwassenen een flinke stap op weg helpen en uiteindelijk klaarmaken voor de maatschappij is waar wij en onze docenten het voor doen!

Mis onze nieuwste vacatures niet!