Dankzij deskundige coaching kwaliteit van onderwijs Omdat de persoonlijke benadering bij ons voorop staat Omdat we met passie ons werk doen

HBO

Op zoek naar een baan in het HBO? Wij hebben regelmatig interessante vacatures in het HBO beschikbaar. Staat die van jou er niet tussen? Stuur dan een open sollicitatie zodat we actief voor jou op zoek kunnen!

Wij hebben momenteel geen openstaande onderwijs vacatures in HBO
Toon filters

Provincie

Vacatures HBO inschrijven

In de eerste plaats is het belangrijk dat je je als HBO docent inschrijft voor één van de HBO vacatures die hierboven staan vermeld. Vergeet daarbij niet je motivatie goed te omschrijven. Dit is voor ons namelijk de eerste stap in de selectie: hoe gemotiveerd ben je om voor ons aan de slag te gaan? Ten tweede is een goed CV van belang. Deze moet, concreet, helder en overzichtelijk zijn zodat wij in één keer kunnen zien wat je kennis en ervaring als docent in het HBO is. Praktijkervaring is daarbij heel belangrijk

 

Intakegesprekken voor een baan in het HBO

Als je CV en motivatie goed aansluiten bij de HBO vacature, nodigen wij je uit voor een zogenaamd intakegesprek. Dit is een selectiegesprek met één van onze ervaren adviseurs om te beoordelen of we je kunnen introduceren bij de school voor een sollicitatiegesprek. Eventueel kunnen we je vragen een competentietest in te vullen zodat we nog beter zicht krijgen op jouw kwaliteiten als docent. Bovendien kunnen we dan beter aansluiten op de vraag van de onderwijsinstelling.

 

Sollicitatiegesprek bij de HBO instelling

Vacatures in het HBO vragen vaak een speciale aanpak van ons als bureau. Als het even kan gaan wij mee op het introductiegesprek bij de school. We bereiden samen het gesprek voor zodat je goed beslagen ten ijs komt. Na dit gesprek moeten we het oordeel van de school afwachten en is het even met spanning wachten op de uitslag.

Als de school niet met je door wil dan gaan we voor je op zoek naar een andere mogelijkheid. Willen ze wel met je door dan regelen we keurig netjes met jou en de school het contract en kun je aan de slag. Natuurlijk houden wij een vinger aan de pols en nemen we periodiek contact met je op om te horen hoe het gaat! Persoonlijke aandacht staat daarbij voor ons voorop.

 

Evaluatie opdracht

Aan het einde van de opdracht evalueren we met de school en met jou hoe de opdracht is verlopen. Doel is om ons op basis van de feedback nog verder te verbeteren. Kwaliteit in onderwijs staat immers voor ons bovenaan!

GRATIS alle nieuwe vacatures ontvangen per e-mail?

Volledig afgestemd op jouw specifieke wensen.

Aanmelden Je kunt je later altijd met n klik weer uitschrijven.