Dankzij deskundige coaching kwaliteit van onderwijs Omdat de persoonlijke benadering bij ons voorop staat Omdat we met passie ons werk doen

MBO

Ben je op zoek naar een leuke vacature in het MBO? Dan ben je bij ons op het juiste adres. Wij helpen jou naar een nieuwe MBO baan die perfect bij je past. Waarom? Door onze persoonlijke benadering en uitgebreide netwerk in het MBO heb je bij ons de hoogste slagingskans op die nieuwe baan! Staat jouw droombaan er niet tussen? Stuur dan een open sollicitatie.

Wij hebben momenteel 3 openstaande onderwijs vacatures in MBO

MBO vacatures zijn altijd interessant

MBO vacatures zijn altijd interessant omdat het een mix vraagt van pedagogische en didactische kwaliteiten èn praktijkervaring. Immers, de studenten worden opgeleid voor een vak. Om dit zo goed mogelijk over te brengen wil het MBO het liefste hybride docenten hebben. Docenten met ruime ervaring in de praktijk èn een bevoegdheid als docent. Op die manier zijn de studenten het beste geholpen en leren ze het meest.

 

Vacatures MBO zijn er in ruime mate

Wij krijgen continue aanvragen van MBO instellingen voor zowel vaste als tijdelijke vacatures. In de meeste gevallen zien wij dat docenten NIVVO gebruiken als een springplank naar een nieuwe baan in het MBO. Vaak eerst tijdelijk, bijvoorbeeld voor zwangerschapsvervanging. Maar in veel gevallen worden docenten daarna gevraagd om te blijven.

 

Hoe solliciteer je op een MBO vacature?

Dat is eigenlijk heel eenvoudig. Solliciteer op één van bovenstaande functies en wij gaan voor je aan de slag. In de eerste plaats beoordelen we jouw CV. Hierbij letten we vooral op de bevoegdheid en de werkervaring. Zit dat snor, dan nodigen we je uit voor een gesprek. Voorafgaand vragen wij je een onderwijs assessment in te vullen. Dit geeft een beeld van jouw competenties en gebruiken we als input voor de kennismaking.

Als dat wederzijds goed is bevallen, gaan we je voorstellen bij scholen die passen in jouw profiel. Bij een match wordt je door de MBO instelling uitgenodigd voor een gesprek. Is hier ook sprake van een match, dan kun je aan de slag in de nieuwe functie! Vanuit NIVVO krijg je uitgebreide begeleiding en coaching waar nodig. Afhankelijk van de duur van de opdracht zit je er een maand tot een heel schooljaar. Groot voordeel is dat je als externe wordt gezien en dus niet mee hoeft te doen met alle (administratieve) rompslomp die bij een vaste functie hoort ;-).

GRATIS alle nieuwe vacatures ontvangen per e-mail?

Volledig afgestemd op jouw specifieke wensen.

Aanmelden Je kunt je later altijd met n klik weer uitschrijven.