Dankzij deskundige coaching kwaliteit van onderwijs Omdat de persoonlijke benadering bij ons voorop staat Omdat we met passie ons werk doen

Vacatures in het onderwijs

Vacatures onderwijs heeft NIVVO volop beschikbaar. Persoonlijke aandacht van onze ervaren adviseurs staat daarbij voorop. Hierdoor kunnen we de juiste match maken tussen school en docent. Interesse? Zie hieronder ons actuele overzicht. Of kijk op onze pagina met vacatures voortgezet onderwijs, vacatures MBO, vacatures VSO of onze interne vacatures.

Wij hebben momenteel 19 openstaande onderwijs vacatures
Toon filters

Provincie

Let op: één provincie per keer selecteren

Vakgebied

Functie

Vacatures onderwijs

Vacatures in het onderwijs vult NIVVO in voor het Voortgezet Onderwijs, het MBO en het speciaal onderwijs (VSO). Voor elk onderdeel hebben wij specialisten in huis met veel kennis en ervaring. Op die manier kunnen wij met onze diensten maatwerk leveren voor uw sector en uw onderwijsvacatures succesvol invullen.
NIVVO detacheert docenten in het onderwijs. Banen op scholen vervullen we snel en professioneel. Dat geldt zowel voor vaste aanstellingen, als voor tijdelijke banen. Voor uw vaste aanstellingen werft en selecteert NIVVO op maat. We selecteren zorgvuldig de kandidaten die passen in uw profielschets. Tijdens de werving en selectie houden we rekening met al uw wensen. Heeft u tijdelijke banen? Ook daarvoor bent u bij NIVVO aan het juiste adres. In ons netwerk hebben we diverse ervaren en gemotiveerde docenten, die op tijdelijke basis direct inzetbaar zijn. Deze kandidaten hebben gekozen om op tijdelijke basis te werken en zijn daarom direct van waarde voor uw organisatie.

Onderwijsvacatures? Onze expertise.

Vacatures in het onderwijs worden al bijna 10 jaar lang door NIVVO succesvol ingevuld. De onderwijsvacatures zijn voor ons een uitdaging om snel de juiste docent voor de juiste vacature te vinden. We hebben inmiddels een onderwijsvacaturebank met meer dan 10.000 kandidaten opgebouwd. Banen op scholen zijn onze expertise: zoek daarom niet langer en neem contact op. De ervaren docent die geïnteresseerd is om te werken voor NIVVO, wijzen wij graag naar de testimonials op de homepage. U krijgt dan een indruk hoe het is om voor onze organisatie te werken.

Verschillende soorten vacatures

Nivvo heeft altijd tientallen onderwijsvacatures in haar portefeuille:

GRATIS alle nieuwe vacatures ontvangen per e-mail?

Volledig afgestemd op jouw specifieke wensen.

Aanmelden Je kunt je later altijd met n klik weer uitschrijven.