Dankzij deskundige coaching kwaliteit van onderwijs Omdat de persoonlijke benadering bij ons voorop staat Omdat we met passie ons werk doen

Vacature Teamleider Onderwijs

Heb jij ervaring als teamleider onderwijs en ben je op zoek naar een nieuwe functie? Dan kunnen wij je verder helpen. NIVVO is al meer dan 10 jaar actief in het onderwijs en heeft veel ervaring met de functie teamleider onderwijs. Een functie waarin aan de ene kant wordt verwacht dat je leidinggeeft aan teams met collega’s, maar anderzijds ook dat je de vakinhoud tot in detail kent. Sterker nog, in veel gevallen wordt je geacht om nog voor een deel les te geven. Spreekt je dit aan en ben je op zoek naar een nieuwe mogelijkheid als teamleider onderwijs? Aarzel dan niet en kijk of wij een vacature teamleider onderwijs beschikbaar hebben. Staat er op dit moment niks tussen? Geeft niks, wij krijgen continue nieuwe vacatures teamleider onderwijs binnen. Stuur dan een open sollicitatie inclusief motivatie naar ons!

Vacature teamleider onderwijs VO

In het voortgezet onderwijs krijgt NIVVO regelmatig vacatures voor teamleider. Wat wij doen is dan eerst met de school in gesprek gaan over de inhoud en de te verwachten competenties van de teamleider. Op basis daarvan maken wij een profielschets en een bijbehorende vacaturetekst voor de functie. Deze wordt ter goedkeuring voorgelegd aan de opdrachtgever. Hierna publiceren wij de vacature op onze eigen website en tientallen andere websites die vacatures in het onderwijs tonen. Sollicitatie van teamleiders komen vervolgens binnen in ons recruitementsysteem. Deze worden binnen 1 werkdag opgepakt en voorzien van een reactie. Een uitgebreid psychologisch assessment maakt daarbij deel uit van onze procedure. Kandidaten die blijken te voldoen worden voorgesteld bij de potentiële opdrachtgever. Deze geeft aan wie hij op gesprek wil laten komen. Na dit gesprek vindt een go/no go plaats en wordt de kandidaat op de hoogte gesteld. Tot slot vindt de contractering plaats met de school en de kandidaat.

Vacature teamleider onderwijs VSO

Ook in het speciaal onderwijs ontvangen wij vaak vacatures voor teamleider. De procedure voor selectie van de juiste teamleider is hetzelfde als hierboven beschreven. De inhoud van de functie varieert natuurlijk. Belangrijkste verschil is dat er kennis en ervaring moet zijn van de specifieke doelgroep in het speciaal onderwijs. Deze valt namelijk uiteen in verschillende doelgroepen (cluster 1 (doven en slechthorend), cluster 2 (slechtziend en blind), cluster 3 (verstandelijke en/of lichamelijk beperking) en cluster 4 (gedragsproblematiek). Aantoonbare ervaring met deze doelgroepen is een belangrijke eis in de werving en selectieprocedure.

GRATIS alle nieuwe vacatures ontvangen per e-mail?

Volledig afgestemd op jouw specifieke wensen.

Aanmelden Je kunt je later altijd met één klik weer uitschrijven.