Dankzij deskundige coaching kwaliteit van onderwijs Omdat de persoonlijke benadering bij ons voorop staat Omdat we met passie ons werk doen

Vacature docent Nederlands

Op zoek naar een vacature docent Nederlands? Wij hebben altijd behoefte aan goede docenten Nederlands. NIVVO heeft meer dan 10 jaar ervaring in het uitzenden en detacheren van docenten Nederlands in het onderwijs. Het mooie is dat veel docenten via ons de mogelijkheid hebben om uiteindelijk een nieuwe vaste baan te vinden. Vaak werken ze op een aantal scholen via ons. En in 90% van de gevallen levert dat een vaste baan op op een van deze scholen! Aarzel dus niet en schrijf je in op onze een van onze vacatures.

Vacature docent Nederlands 1e graads

Wij hebben continue vacatures voor docenten Nederlands eerste graads. Heb jij een 1e graads opleiding Nederlands? Lijkt het je leuk om via NIVVO bij een school aan de slag te gaan? Onze kenmerken zijn: persoonlijke begeleiding, kwaliteit in onderwijs en flexibiliteit.

Of heb je een mastertitel voor Nederlands en wil je graag het onderwijs in? Ook dan komen we graag met jou in contact. We zijn altijd op zoek naar zij-instromers die het onderwijs in willen. We kunnen programma’s aanbieden waardoor je ook je eerstegraads bevoegdheid kan halen en in het onderwijs aan de slag kan.

Vacature docent Nederlands 2e graads

Heb je een tweedegraads bevoegdheid? Ook dan komen we graag met je in gesprek. Of het nu gaat om VMBO, VO of NT2 docenten, we hebben voor alle soorten onderwijs vacatures. Schrijf je dus snel in met een goede motivatie, dan plannen wij een gesprek met je in!

Vacature docent Nederlands MBO

Naast het voortgezet onderwijs en het HBO zijn er ook vaak vacatures docent Nederlands voor in het MBO. Op het MBO wordt hier veel aandacht voor gegeven. Heb jij passie voor MBO studenten en wil je ze een flinke stap verder brengen op het gebied van Nederlands? Solliciteer dan op onze vacatures Nederlands.

GRATIS alle nieuwe vacatures ontvangen per e-mail?

Volledig afgestemd op jouw specifieke wensen.

Aanmelden Je kunt je later altijd met n klik weer uitschrijven.