Dankzij deskundige coaching kwaliteit van onderwijs Omdat de persoonlijke benadering bij ons voorop staat Omdat we met passie ons werk doen

Uitzendbureau onderwijs

Op zoek naar een uitzendbureau onderwijs omdat een van uw docenten is uitgevallen? Geen collega die dit tijdelijk kan opvangen? Even niemand beschikbaar in uw eigen netwerk? Dan kan NIVVO u helpen. NIVVO is in staat om snel, goede docenten te leveren voor vervanging van tijdelijke uitval van uw docenten.

Uitzendbureau onderwijs neemt risico’s werkgever weg

Het voordeel van inhuur via een uitzendbureau is dat u geen werkgeversrisico loopt. Wij nemen die risico’s voor u. Natuurlijk doen wij dit niet voor niks, maar u krijgt er ook veel voor terug: een goede docent, snel inzetbaar, geen werkgeversrisico en met korte opzegtermijnen.

Hoe pakken wij dit aan

Nivvo neemt direct contact met u op als u een vacature heeft. Wij stellen vervolgens binnen drie werkdagen een aantal geschikte docenten aan u voor, inclusief CV en motivatie. U beoordeelt de CV’s en geeft aan welke docent u wilt spreken. Wij plannen samen met u een intakegesprek waarbij ook één van onze onderwijsadviseurs betrokken is. Als de docent door u geschikt is bevonden regelen wij voor u de contracten. Al onze docenten moeten bijvoorbeeld een Verklaring omtrent Gedrag (VOG verklaring) overleggen. Daarnaast worden docenten door ons getest middels een uitgebreid assessment zodat de kans op dysfunctioneren zo klein mogelijk is.

Als de docent is gestart houden wij regelmatig de vinger aan de pols. Wij vinden het enorm belangrijk dat de docent goed ‘landt’ op uw school. Daarom vragen we ook u geregeld hoe het bevalt en wat er eventueel verbeterd kan worden.

Contractverlengingen of contractwijzigingen

Vaak komt het voor dat er wijzigingen in het aantal uur dat de docent wordt ingezet optreden. Geen probleem, wij passen de contracten voor u aan. Ook contractverlengingen zijn geen enkel probleem.

Evaluatie einde opdracht

Aan het einde van de inzet vinden wij het heel belangrijk om van u te horen wat u ervan vond. Daartoe sturen wij u een evaluatieformulier onderwijs toe zodat u de docent èn onze dienstverlening kan beoordelen. Wij gebruiken dat om onze dienstverlening verder te verbeteren. Hopelijk bent u zo tevreden dat u een volgende keer weer aan ons denkt.

 

GRATIS alle nieuwe vacatures ontvangen per e-mail?

Volledig afgestemd op jouw specifieke wensen.

Aanmelden Je kunt je later altijd met n klik weer uitschrijven.