Dankzij deskundige coaching kwaliteit van onderwijs Omdat de persoonlijke benadering bij ons voorop staat Omdat we met passie ons werk doen

Stage speciaal onderwijs

Op zoek naar een boeiende stage in het speciaal onderwijs? NIVVO kent, door haar jarenlange ervaring in het speciaal onderwijs, veel scholen die interessant voor jou kunnen zijn! En omdat wij de scholen kennen, kunnen we jou onafhankelijk adviseren welke school het beste bij je past! Het speciaal onderwijs is namelijk geen sector waar je zo maar eventjes aan de slag gaat. Je hebt te maken met een soms moeilijke, maar ook heel boeiende doelgroep. En ook zijn er grote verschillen tussen de verschillende scholen. Maar dat maakt het nou juist interessant aangezien de stagezoekers ook allemaal verschillend zijn. Daarom past de ene stage in het speciaal onderwijs veel beter bij jou dan de andere.

Geïnteresseerd? Solliciteer dan op onze stagevacature en kom langs voor een kop koffie. Succes verzekerd ;-).

Speciaal onderwijs stage: hoe werkt het?

In het kader van de PABO opleiding moeten studenten ook een deel van hun stage volgen in het speciaal onderwijs. Vaak is het lastig om hier een stage te regelen omdat scholen kieskeurig zijn in het werven van studenten voor stages. Stabiliteit in de groepen is natuurlijk erg belangrijk en een stage kan daarin verstorend werken. De kennis en ervaring met vele scholen in het speciaal onderwijs maken dat NIVVO in staat is om een match te maken tussen school en student die wel werkt. Wij zorgen hierbij voor professionele begeleiding door ervaren medewerkers. Hierdoor kunnen student en school grondig met elkaar kennismaken en wellicht zelfs afspraken maken over een dienstverband na het behalen van het PABO diploma.

GRATIS alle nieuwe vacatures ontvangen per e-mail?

Volledig afgestemd op jouw specifieke wensen.

Aanmelden Je kunt je later altijd met één klik weer uitschrijven.