Omdat wij al meer dan 10 jaar de specialist in onderwijs zijn Omdat de persoonlijke benadering bij ons voorop staat Omdat we met passie ons werk doen

Senior docenten welkom bij NIVVO

Het komt helaas maar al te vaak voor in Nederland: discriminatie op basis van leeftijd. Zodra je boven de 50 jaar bent en dus een senior docent, ben je inflexibel, duur en ouderwets. Niets is echter minder waar. Onze ervaring is dat oudere docenten uitstekend kunnen passen bij de vacatures die wij hebben. De oudste docent die NIVVO ooit heeft geplaatst was boven de 80 (!). En naar grote tevredenheid van de school en de leerlingen. Als leerlingen klagen over de docent gaat het namelijk nooit over de leeftijd maar over het gedrag van de docent. Of ze jong of oud zijn maakt niks uit.

 

Senior docenten detacheren op scholen

NIVVO detacheert al sinds haar oprichting in 2007 seniore docenten. Dit kunnen gepensioneerde docenten zijn of 50 plussers. Het maakt ons niet uit. Wij kijken naar de kwaliteiten van deze docenten in combinatie met hun werkervaring. Bent u op zoek naar een ervaren docent? Neem dan contact met ons op zodat wij kunnen kijken wie het beste bij uw school past.

 

Zelf senior docent en nog graag aan het werk?

Dan komen wij graag met jou in contact. Schrijf je in via ons open sollicitatieformulier. Als je beschikt over de juiste papieren en bevoegdheid gaan wij graag het gesprek met je aan voor een leuke invalbaan bij NIVVO.

Mis onze nieuwste vacatures niet!