Dankzij deskundige coaching kwaliteit van onderwijs Omdat de persoonlijke benadering bij ons voorop staat Omdat we met passie ons werk doen

Samenwerking Meesterbaan en DIT IS WIJS

NIVVO werkt samen met Meesterbaan. Als grootste vacaturebank in het onderwijs heeft Meesterbaan een grote slagkracht en een grote database met beschikbare docenten. NIVVO voegt daar haar kennis en ervaring op het gebied van detacheren, uitzenden en payrollen aan toe. Samen staan we daarin sterk en proberen we onze klanten nog beter van dienst te zijn.

Hoe ziet de samenwerking met Meesterbaan er concreet uit? Meesterbaan verzorgt de onderwijsvacaturebank waar docenten zich kunnen inschrijven en scholen hun vacatures kunnen plaatsen. In veel gevallen handelt de school dit zelf af en dat is prima. Er zijn echter ook situaties waarin de klant de vraag heeft of hij kan worden ontzorgt in het werven en selecteren van docenten. Of dat ze graag een docent op tijdelijke basis willen inhuren. In dat geval kan een beroep worden gedaan op NIVVO die gespecialiseerd is in het detacheren en uitzenden van docenten in het VO, MBO en (V)SO. Heeft u vragen hierover? Neem dan contact op met één van onze adviseurs. 

Daarnaast is er een samenwerking met DIT IS WIJS voor het uitzenden, detacheren en payrollen van leerkachten en assistenten in het primair onderwijs. Tevens heeft DIT IS WIJS Brede School een grote pool aan vakleerkrachten die zelfontwikkelde leerlijnen hanteren. DIT IS WIJS is actief voor meer dan 1700 scholen in Nederland. Wil jij lesgeven a la carte? Kijk dan snel op DIT IS WIJS!

GRATIS alle nieuwe vacatures ontvangen per e-mail?

Volledig afgestemd op jouw specifieke wensen.

Aanmelden Je kunt je later altijd met n klik weer uitschrijven.