Dankzij deskundige coaching kwaliteit van onderwijs Omdat de persoonlijke benadering bij ons voorop staat Omdat we met passie ons werk doen

Jobs onderwijs

Op zoek naar een job in het onderwijs? Wij hebben er veel beschikbaar. Of het nu gaat om vacatures in het voortgezet onderwijs, speciaal onderwijs of MBO, de jobs onderwijs liggen bij ons voor het oprapen.

Jobs in het onderwijs

Vacatures in het onderwijs zijn tegenwoordig alomtegenwoordig. Docenten hebben de onderwijsjob voor het uitkiezen. Toch is het belangrijk om deze keuze op een zorgvuldige wijze te doen. Te snelle beslissingen kunnen leiden tot grote teleurstellingen. En dan ben je weer terug bij af. NIVVO helpt daarom docenten op een zorgvuldige manier aan een nieuwe baan. We staan voor een persoonlijke benadering in combinatie met kwaliteit. Iedere docent krijgt bij ons een persoonlijke intake. Daarnaast doorloopt iedereen een uitgebreid assessment, gebaseerd op een wetenschappelijk verantwoorde vragenlijst. Hierdoor zijn wij in staat om de juiste docent op de juiste plaats te krijgen daarmee te zorgen voor de optimale onderwijsjob!

GRATIS alle nieuwe vacatures ontvangen per e-mail?

Volledig afgestemd op jouw specifieke wensen.

Aanmelden Je kunt je later altijd met één klik weer uitschrijven.