Dankzij deskundige coaching kwaliteit van onderwijs Omdat de persoonlijke benadering bij ons voorop staat Omdat we met passie ons werk doen

Gepensioneerde docenten welkom

Het komt helaas maar al te vaak voor in Nederland: discriminatie op basis van leeftijd. Zodra je boven de 50 jaar bent en dus een senior docent, ben je inflexibel, duur en ouderwets. Niets is echter minder waar. Onze ervaring is dat oudere of gepensioneerde docenten uitstekend kunnen passen bij de vacatures die wij hebben. De oudste docent die NIVVO ooit heeft geplaatst was boven de 80 (!). En naar grote tevredenheid van de school en de leerlingen. Als leerlingen klagen over de docent gaat het namelijk nooit over de leeftijd maar over het gedrag van de docent. Of ze jong of oud zijn maakt niks uit is onze ervaring.

Gepensioneerde docenten detacheren op scholen

NIVVO detacheert al sinds haar oprichting in 2007 seniore docenten. Dit kunnen gepensioneerde docenten zijn of 50 plussers. Het maakt ons niet uit. Wij kijken naar de kwaliteiten van deze docenten in combinatie met hun werkervaring. Bent u op zoek naar een ervaren docent? En wist u dat seniore docenten flexibeler zijn dan jonge docenten? En een lager ziekteverzuim hebben? Dat komt omdat ze geen jong gezin meer hebben waardoor ze op tijd thuis moeten zijn. Of ’s avonds naar de sportvereniging moeten. Probeer het dus gerust uit. Vele klanten zijn u al voorgegaan. Neem contact met ons op zodat wij kunnen kijken wie het beste bij uw school past.

Zelf gepensioneerd docent en nog graag aan het werk?

Dan komen wij graag met jou in contact. Schrijf je in via ons sollicitatieformulier en solliciteer direct. Als je beschikt over de juiste papieren en bevoegdheid gaan wij graag het gesprek met je aan voor een leuke invalbaan bij NIVVO. Wij hebben opdrachten van een paar uur per week tot full time. En van een duur van een week tot en met een heel schooljaar. Kortom, genoeg keuzemogelijkheden!

Senior docent en op zoek naar een vacature?

Wij trekken onze neus helemaal niet op voor vijftig plussers. Sterker nog, die zijn bij ons van harte welkom en helpen wij graag aan een nieuwe uitdaging in het onderwijs. Senior docenten zijn immers flexibel (geen kleine kinderen meer), hebben een schat aan ervaring en hebben een natuurlijk overwicht op leerlingen. Aarzel daarom niet en meld je daarom aan voor een vacature bij ons. Senior docenten, ook al zijn ze met pensioen, van harte welkom!

GRATIS alle nieuwe vacatures ontvangen per e-mail?

Volledig afgestemd op jouw specifieke wensen.

Aanmelden Je kunt je later altijd met één klik weer uitschrijven.