Dankzij deskundige coaching kwaliteit van onderwijs Omdat de persoonlijke benadering bij ons voorop staat Omdat we met passie ons werk doen

Freelancer onderwijs

Aan de slag als freelancer onderwijs?

Ben je ondernemend ingesteld en wil je graag aan de slag als freelancer onderwijs? Dat kan! Wij hebben continue aanvragen voor freelance docenten, ook wel ZZP docenten genoemd. Scholen hebben hier in toenemende mate behoefte aan om zo zieke leraren te kunnen vervangen.

Freelancer voortgezet onderwijs

Als freelancer in het voortgezet onderwijs heb je de mogelijkheid om telkens op een andere school aan de slag te gaan. Het enige wat je nodig hebt is een bevoegdheid (eerstegraads of tweedegraads), een stuk flexibiliteit en een flinke dosis enthousiasme.

Freelancer voortgezet speciaal onderwijs

Ook voor freelancers in het speciaal onderwijs hebben wij regelmatig interessante aanvragen. Bevoegdheid als PABO docent is een must en daarnaast moet je met onze specifieke doelgroep kunnen omgaan. Dat vraagt veel van je dus het is niet voor iedereen weggelegd. Maar als je er geschikt èn bekwaam voor bent, dan kan dit de baan van je leven worden. Kansarme jongeren een nieuw perspectief bieden in hun leven, dat is waar het om gaat. En jij kunt daarin een belangrijke stimulerende factor zijn.

Freelancer MBO

Freelancers in het MBO worden vaak ingezet ter vervanging van ziekte of zwangerschap. Als MBO freelancer moet je in staat zijn om, vanuit werkervaring, les te kunnen geven. Praktijkvoorbeelden zijn immers enorm belangrijk op het MBO. Door daar goed op in te spelen motiveer je de studenten en zorg je ervoor dat ze weten waar ze voor leren.

Juiste contracten voor freelancers

Wij hebben contracten voor freelancers die je niet in moeilijkheden brengen met de belastingdienst. Ze zijn zelfs goedgekeurd door de belastingdienst dus daar hoef je je geen zorgen om te maken. Heb je interesse om als freelancer aan de slag te gaan? Meld je dan hier aan. Vergeet niet je motivatie mee te sturen zodat wij weten dat je echt gepassioneerd bent voor onderwijs ;-).

GRATIS alle nieuwe vacatures ontvangen per e-mail?

Volledig afgestemd op jouw specifieke wensen.

Aanmelden Je kunt je later altijd met n klik weer uitschrijven.