Dankzij deskundige coaching kwaliteit van onderwijs Omdat de persoonlijke benadering bij ons voorop staat Omdat we met passie ons werk doen

Flexpool Onderwijs Docent

De flexpool onderwijs docent binnen het (Voortgezet) Speciaal Onderwijs is een belangrijk instrument om organisaties te voorzien van medewerkers die op korte termijn en flexibel inzetbaar zijn.

Voor deze flexpool onderwijs docent zijn wij voortdurend op zoek naar goede en enthousiaste kandidaten die beschikken over de juiste diploma`s aangevuld met relevante werkervaring. Ben jij een docent (voortgezet) speciaal onderwijs dan nodigen we je uit om te solliciteren zodat je kan worden opgenomen in onze pool. We nodigen je, bij gebleken geschiktheid, dan uit voor een intakegesprek.

Flexpool (Voortgezet) Speciaal Onderwijs

Ben jij op korte termijn beschikbaar voor onze flexpool, flexibel inzetbaar en op zoek naar een baan binnen het (Voortgezet) Speciaal Onderwijs? Dan zijn we op zoek naar jou! We zijn op zoek naar mensen met een hart voor het kind en een hart voor het lesgeven. We bieden jou een leuke, uitdagende en afwisselende baan aan.

Stuur dan jouw CV begeleid door een korte motivatie naar Celine Hendriks (c.hendriks@nivvo.nl).

GRATIS alle nieuwe vacatures ontvangen per e-mail?

Volledig afgestemd op jouw specifieke wensen.

Aanmelden Je kunt je later altijd met n klik weer uitschrijven.