Dankzij deskundige coaching kwaliteit van onderwijs Omdat de persoonlijke benadering bij ons voorop staat Omdat we met passie ons werk doen

Flexibel werken in het onderwijs

De voordelen van flexibel werken in het onderwijs

NIVVO biedt docenten de mogelijkheid om flexibel te werken; werken wanneer je wilt op een plek die je zelf uitkiest. De banen zijn tijdelijk en je werkschema wordt ingevuld door de school, waardoor er veel afwisseling is en je veel anderen in het onderwijs ontmoet.

Bepaal zelf wanneer je werkt

Werk je rond een bepaalde periode liever niet of wil je een langere tijd weg, dan kun je dat zelf inplannen. De onderwijs vacatures op NIVVO zijn vaak van tijdelijke aard, waardoor je gemakkelijk een eigen planning kan maken.

Met afwisselend werk, verveel je je nooit

Door regelmatig op een nieuwe plek te beginnen, wisselt je baan vaak af en werk je gevarieerd. Ook binnen je baan wisselen werkzaamheden zich vaak af, want elke school is natuurlijk anders. Door flexibel in het onderwijs te werken, ervaar je veel en ontwikkel je een groot aanpassingsvermogen.

Je ontmoet anderen

Door op veel verschillende plekken te werken, ontmoet je een hoop gelijkgestemden en leg je contact met een groot scala docenten en andere collega’s. Zo kun je ideeën uitwisselen en houd je er gelijk een aantal leuke kennissen aan over. Ook binnen een onderwijsvak zijn er vaak meerdere gelijke leraren die je kunnen helpen in de eerste weken van je baan. Eenzaam word je zeker niet!

Klinkt flexibel werken in het onderwijs jou als muziek in de oren? Meld je dan nu bij ons aan als docent en kijk in de vacaturebank om een leuke school te vinden.

GRATIS alle nieuwe vacatures ontvangen per e-mail?

Volledig afgestemd op jouw specifieke wensen.

Aanmelden Je kunt je later altijd met n klik weer uitschrijven.