Dankzij deskundige coaching kwaliteit van onderwijs Omdat de persoonlijke benadering bij ons voorop staat Omdat we met passie ons werk doen

Voor docenten

Je bent op zoek naar een nieuwe baan in het onderwijs. Je vraagt je af waar je de baan kan vinden die het beste bij je past. De ene school is immers de andere niet? En dan kom je op het spoor van NIVVO. Een bureau die docenten detacheert op tijdelijke basis in het onderwijs. Maar ook werving en selectie doet.

Je bent aan het juiste adres

NIVVO is voor jou het ideale bureau om voor te werken. Kijk maar naar onze testimonials op de homepage. Honderden docenten zijn je de afgelopen twaalf jaar voorgegaan en hebben uiteindelijk een school gevonden waar ze op hun plek zijn. Dat komt door onze persoonlijke aanpak. Geen CV’s schuiven, maar een echte intake. Goede begeleiding als je eenmaal aan het werk bent. En bovenal: met hart en passie voor onderwijs!

Kennis is macht!

NIVVO investeert in jou als onderwijsprofessional. Kwaliteit en ontwikkeling staan hoog in ons vaandel. In onze Academy kun je tal van trainingen en workshops volgen. Vraag ons naar het aanbod!

Aarzel niet langer en schrijf je in

Neem eens een kijkje op onze vacaturepagina. Je krijgt dan een goede indruk van alle functies die we beschikbaar hebben in het MBO, voortgezet onderwijs, speciaal onderwijs of HBO. En als je vragen hebt, schroom dan niet om één van onze adviseurs te bellen. Ze staan je graag te woord! Oh ja, wij discrimineren niet op leeftijd. We kijken of je een bevoegdheid hebt en relevante werkervaring. Als dan ook nog uit je motivatie blijkt dat je passie hebt voor onderwijs, dan gaan wij graag het gesprek met je aan!

Waarom kiezen scholen en docenten voor NIVVO?

  • omdat we meer dan 12 jaar de specialist in onderwijs zijn
  • omdat de persoonlijke benadering bij ons voorop staat
  • omdat wij een HRM force test uitvoeren met iedere docent voor een perfecte match
  • omdat wij bijdragen aan de ontwikkeling van onze docenten d.m.v. coaching en training
  • omdat we met passie ons werk doen
  • omdat kwaliteit in onderwijs bij ons voorop staat

Neem contact met ons op en we helpen je graag verder. Kijk hier voor de juiste contactpersoon.

GRATIS alle nieuwe vacatures ontvangen per e-mail?

Volledig afgestemd op jouw specifieke wensen.

Aanmelden Je kunt je later altijd met n klik weer uitschrijven.