Dankzij deskundige coaching kwaliteit van onderwijs Omdat de persoonlijke benadering bij ons voorop staat Omdat we met passie ons werk doen

Detachering onderwijs

Detachering van docenten in het onderwijs kan handig zijn als één van uw vaste medewerkers korte of langere tijd afwezig is, bijvoorbeeld vanwege een zwangerschap of ziekte. U wilt dan snel over een goede vervanger kunnen beschikken. NIVVO vindt snel een ervaren docent met de juiste competenties die de taken overneemt en bovendien goed bij uw school en soort onderwijs past.

Snelle match

Zoeken naar tijdelijke docenten kan u veel tijd kosten, terwijl u deze tijd niet heeft. NIVVO kan u die zoektocht besparen. Bovendien bent u geen geld kwijt aan langdurige en kostbare werving & selectie procedures en administratieve rompslomp. In onze uitgebreide flexpool van ervaren en bekwame docenten zoeken wij iemand die goed bij uw organisatie past. Zo krijgt u van ons alleen cv’s van kandidaten die aan al uw wensen voldoen en bereiken wij snel een goede match.

Detacheringsbureau onderwijs

Heeft u (snel) een tijdelijke docent nodig? Wij zijn als detacheringsbureau al 10 jaar ervaren in onderwijs. Geef uw vacature aan ons door via het formulier Vacature aanmelden. Binnen een werkdag nemen wij contact met u op om uw wensen door te spreken en gaan we direct voor u op zoek. Zodra wij een goede docent gevonden hebben in onze database, stellen wij die aan u voor met CV voor een intakegesprek.  Is er na de intake een goede match, dan stellen wij een tijdelijk contract voor u op waarin wij alle gemaakte afspraken helder verwoorden. Dit noemen wij een detachering onderwijs contract. Daarnaast verzorgen wij het gesprek over arbeidsvoorwaarden met de medewerker, de administratie en de betalingen.

Detachering onderwijs, Werving & Selectie of Deta-vast?

Wat past beter bij uw school en uw vraag: een medewerker vinden via detachering van een docent, werving & selectie of toch deta-vast? Ontdek de verschillen en neem contact met ons op voor een vrijblijvende prijsopgave.

Heeft u nog vragen?

Wij nemen graag de tijd om uw vragen met u door te nemen.
Bel ons gerust op 0318 – 50 69 26.

Vacature aanmelden bij NIVVO?